Teollisuuden Kunnossapito

Kunnossapito varmistaa turvallisen ja sujuvan tuotantotyön

Teollisuuden koneet ja laitteet on tärkeää huoltaa paitsi oikein, myös säännöllisesti. Näin varmistutaan siitä, että laitteet toimivat tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti vuodesta toiseen, eikä tuotantotyö kärsi laitevioista aiheutuvista katkoista. Tarvittavat huolto- ja kunnossapitotyöt kannattaakin jättää aina kokeneiden ammattilaistemme käsiin.

Meiltä saat tarvitsemasi kunnossapitotyöt kuten

  • Ennakoivat huollot
  • Korjaus- ja muutostyöt
  • Kunnossapidon asennukset
  • Koneiden siirto- ja haalaustyöt

Jokainen kunnossapito suunnitellaan aina huolellisesti kohteesi erityispiirteet huomioiden, ja yllättävänkin vian edessä olemme paikalla hyvinkin nopeasti korjaamassa ongelman.

Työturvallisuus on meille kunnia-asia

Huolehdimme henkilöstömme työturvallisuudesta kaikissa kunnossapito- ja huoltotoimenpiteissä. Kehitämme jatkuvasti työturvallisuuteen vaikuttavia asioita kuten henkilöstön koulutusta, kalustoa sekä työskentelytapoja. Hyväksi suunnitellut ja todetut toimintatavat huomioivat riskien hallinnan sekä varmistavat, että jokainen työntekijä tuntee työnsä vaarat ja haitat. Ammattilainen osaa ennakoida ja toimia kohteessa ripeästi, mutta tehokkaasti ja turvallisesti.

Huoltamattomat laitteet ja muu työympäristö vaikuttavat yrityksen tuottavuuteen, sillä tapaturmista aiheutuu inhimillisten vahinkojen lisäksi aina aineellisia vahinkoja ja siten lisäkustannuksia. Hyvin tehty huolto pidentääkin laitteiden käyttöikää, lisää henkilöstönne työturvallisuutta ja parantaa yrityksesi tuottavuutta!

Teollisuuden kunnossapito- ja huoltotyöt sopimuksen mukaan

Toteutamme kunnossapitotyöt toiveidesi mukaan joko projektiluontoisena tai jatkuvaan sopimukseen perustuvana. Säännöllisen huollon etuna on, että koneesi pysyvät kunnossa ja käyttökatkot eivät rasita tuotantoa.

Ajoitamme huollot aina tuotantosi kannalta suotuisiin ajankohtiin. Käytämme vain korkealuokkaisia varaosia, välineitä ja laadukkaita työtapoja, joilla saavutetaan paras mahdollinen hyöty.